ADVOKATKONTORET BAGGE

Det er altid alvorligt at blive involveret i en straffesag. Der vil altid være mange spørgsmål. Hvordan ser sagen ud, hvordan kommet det til at foregå, kan man indkalde vidner, hvad kan straffe blive osv.

Uanset om det er en stor eller lille sag, så ved vi, at den altid er alvorlig for klienten.

Derfor tager vi vores rådgivning meget seriøst. Vi vil sørge for, at du er forberedt på sagen. Fra vores mange år i retssalene ved vi, hvad anklageren vil spørge om. En helt afgørende del af forberedelsen er, at vi stiller dig de spørgsmål – naturligvis altid i dybeste fortrolighed.

Som forsvarere repræsenterer vi dig. Vi tager alle diskussionerne med politiet, anklagerne og med dommerne. Vi står i forreste række.

Gennem vores samtaler med dig vil vi vide, hvad du lægger vægt på. Gennem vores mangeårige arbejde og erfaringer fra flere tusinde straffesager ved vi, hvad dommerne lægger vægt på.

Du vil opleve at blive repræsenteret med stor loyalitet og professionalisme. Alt der taler til din fordel vil blive fremført af os på en seriøs, overbevisende og engageret måde.

 

Tavshedspligt

Som forsvarere har vi en fuldstændig tavshedspligt om alt, hvad vi taler med vores klienter om. Det betyder, at det, du fortæller os, ikke kommer videre, medmindre du selv ønsker det. Den tavshedspligt tager vi naturligvis yderst alvorlig.

 

Uafhængighed

Advokatkontoret Bagge er et privat advokatkontor, som er fuldstændig uafhængigt. Vi fører sager over hele landet. Vores eneste interesse er at yde vores klienter et seriøst og engageret forsvar.

Advokat Kim Bagge
(Møderet for Højesteret)
Mobil: 26 79 35 18
Hovednummer: 38 33 17 16
Mail: kb@baggelaw.dk

 

HVORDAN FÅR MAN EN FORSVARER?

Du har ret til at få en forsvarer, så snart politiet har rejst sigtelse for en straffelovsovertrædelse.

Du kan selv vælge, hvilken advokat du vil have som forsvarer. Hvis du ønsker os som forsvarere, så er det bedste, at du kontakter os direkte, enten pr. telefon eller brev. Vi vil derefter bede om at blive beskikket som din forsvarer. Samtidig beder vi om at få sagen fra politiet.

Du kan også vælge at oplyse politiet eller retten om, hvem du vil have som forsvarer.

Familie eller venner kan ikke bede om en bestemt forsvarer på dine vegne.

 

Advokatskifte

Hvis du allerede har en advokat som forsvarer og på et tidspunkt ønsker at skifte til os, så kan det ske uden problemer. Ring eller skriv til os, så klarer vi resten. Du kan også give besked til retten. Hverken din familie eller dine venner kan lave et advokatskifte for dig.

 

Kontakt altid en advokat

Uanset om du er mistænkt, sigtet, vidne eller pårørende, har du ikke pligt til at udtale dig til politiet. Det eneste, du er forpligtet til at oplyse til politiet, er dit navn, din fødselsdato og din adresse.

Hvis du er blevet anholdt, mistænkt eller sigtet for en lovovertrædelse, anbefaler vi, at du altid kontakter en advokat, inden du udtaler dig til politiet.

Er du blevet anholdt af politiet, har du ret til selv at kontakte en advokat. Vi kan som regel træffes, også uden for kontortid, på vores mobilnumre, hvis der er brug for akut advokatbistand i forbindelse med en anholdelse.

 

ER DU SIGTET?

Hvis du er blevet anholdt, mistænkt eller sigtet for en lovovertrædelse, anbefaler vi, at du altid kontakter en advokat, inden du udtaler dig til politiet.

Er du blevet anholdt af politiet, har du ret til selv at kontakte en advokat. Vi kan som regel træffes også uden for kontortid på vores mobilnumre, hvis der er brug for akut advokatbistand i forbindelse med en anholdelse.

Brug for en forsvarsadvokat?

Bagge advokater sikrer dine rettigheder og hjælper dig igennem hele forløbet

Kontakt os